פורטל אגף הביטחון החדש באתר העירייה – מדריך שימוש

תושבות ותושבים יקרים,

בעקבות שדרוג מערכת הפיקוח, עברו עמודי האתר של אגף הביטחון שינוי ושדרוג במסגרתם עברה מערכת התשלומים למערכת חדשה, וכן נבנה פורטל מידע המרכז בתוכו את כלל הפעולות והמידע בתחומי הפיקוח והביטחון.

לנוחותכם.ן ושימושכם.ן, להלן הסבר על אופני ואפשרויות השימוש בפורטל הביטחון החדש:

איפה נמצא הפורטל באתר? איך מגיעים אליו?

את העמוד הראשי של פורטל הביטחון ניתן למצוא תחת לשונית "העירייה" בסרגל הכלים הראשי העליון באתר.

לעמוד הראשי של פורטל הביטחון – לחצו כאן >

צילום מסך של אתר העירייה, לשונית "העירייה" בסרגל הכלים הראשי, ופורטל הביטחון בתפריט מוקף בעיגול אדום

אילו פעולות אפשר לבצע בו? איזה מידע נמצא בו?

צילום מסך של פורטל אגף הביטחון עם הפניות לכפתורים המובילים לפעולות הקשורות לדוחות שניתנו עד ה30.4.22

לאחר שלחצתם.ן על הקישור, ייפתח בפניכם העמוד הראשי של הפורטל. עמוד זה כולל בתוכו מספר ניתובים אפשריים:

עמודי דו"חות חניה, דו"חות אחרים (פיקוח) ותווי חניה, יובילו אתכם.ן אל העמודים בהם מבצעים פעולות הקשורות בנושאים אלו (כולל תשלומים, צפייה בדו"חות, סטטוס בקשות וכדומה).

זימון תור לפגישה – יוביל אתכם.ן אל מערכת זימון התורים הפרונטליים באגף הביטחון.

בקשה להצבת מכולה – יוביל אתכם.ן לטופס מילוי הבקשה.

אודות – יוביל אתכם.ן למידע כללי אודות תחומי האחריות והפעילות של אגף הביטחון.

לעמוד דו"חות חניה – לחצו כאן >

לעמוד דו"חות אחרים (פיקוח) – לחצו כאן >

לעמוד תווי חניה – לחצו כאן >

איך משתמשים בעמודי הדו"חות ותווי החניה? אילו פעולות אפשר לבצע בהם?

בעמודי דו"חות החניה ודו"חות אחרים (פיקוח) ניתן לשלם דו"חות, לצפות בהם, לבקש בקשות ביטול, לצפות בסטטוס הבקשות, לבקש להישפט וכן לבקש בקשות ביטול ובקשות הסבה.

בעמוד תווי החניה, ניתן להגיש בקשה לתו חניה או תו נולד, וכן לבדוק תוקף תווים.

כמו כן, בכל אחד מהעמודים הללו מצוי אזור של שאלות ותשובות נפוצות, שם תוכלו למצוא את כלל המידע הרלוונטי לכל אחת מהפעולות.

לדוגמה:

בנוסף, תוכלו להגיע לכל אחד מעמודי הפעולות בו דרך לשונית "שירותים בקליק" שבסרגל הכלים הראשי:

בנוסף, שימו לב – תחת לשונית "העירייה", ניתן למצוא גם את עמוד מוכנות לחירום, המוביל לרשימת המקלטים הציבוריים בעיר:

צילום מסך של לשונית העירייה, עם הפנייה לעמוד המוכנות לחירום מוקפת בכתום