"האברבוך" – חלל עבודה שיתופי חדש לצעירי העיר

ה – "האברבוך" הוא מרכז עירוני בעיצוב חדשני במיקום הכי מרכזי בעיר, המקדם סטודנטים, עסקים ויזמות. המרכז שהוקם בניהול מחלקת צעירים, נועד לתושבות ותושבי העיר על מנת להרחיב את ההשפעה של צעירים וצעירות על מרקם חיי היומיום ברמה המקומית בעיר. בנוסף, עוסק המרכז בדרכים שונות ומגוונות גם בעידוד מעורבות חברתית-קהילתית בקרב צעירי העיר, על ידי הקמת קהילת יזמים עירונית שתשתמש ב – "האב" כפלטפורמה לקשר בין העירייה, מרכז הצעירים והתושבים-היזמים.
תמיד חלמתם על מקום לשבת לעבוד בו עם אווירה נעימה וקהילה תומכת? ה – "האברבוך" הוא המקום בשבילכם. אנחנו מזמינים אתכם ואתכן להגיע ולהשתתף בקהילה הכי חזקה ומובילה ברמת השרון!

המרכז עצמו בנוי מחלל עבודה שיתופי באווירה צעירה וחדשנית, וכולל:
• 20 עמדות עבודה אישיות, כולל חיבור לרשת ולחשמל.
• מטבחון ופינת קפה מאובזרים.
• פינת "סלון".
חדר ישיבות לשימושכם.ן. להזמנת מקום בחדר הישיבות – לחצו כאן >
• לנוהל שימוש בחדר הישיבות – לחצו כאן >

במקום פועלים הרצאות, הכשרות וסדנאות, נטוורקינג, מפגשים פתוחים לקהל הרחב ושעות ייעוץ, בנושאים מגוונים בתחומי השכלה, עסקים ויזמות וחדשנות עם בעלי מקצוע.

ה – "האב" פתוח לשימושכם בימי ראשון עד חמישי, בין השעות 09:00-18:00. אתם מוזמנים להגיע ולהשתמש במתחם ללא עלות (למעט חדר הישיבות). אין צורך ברישום – מוזמנות ומוזמנים להגיע, ישיבה על בסיס מקום פנוי.

לפרטים נוספים ושאלות – 03-5489309

Robo Gallery: You didn't select any Robo Gallery item in editor. Please select one from the list or create new gallery

ימים א' – ה', בין השעות 18:00-09:00

כניסה דרך מגרש החנייה