כל האירועים

מיזם המנטורים של רמת השרון טופס הסכמה וחתימה לצעיר/ה

בימים אלה מוקם לראשונה ברמת השרון מיזם מנטורים ביוזמת המרכז העירוני להתנדבות, תחום הצעירים בעירייה וקבוצת מנהיגות סטודנטים. המיזם מתמקד בסטודנטים וצעירים תושבי רמת השרון אשר סיימו או נמצאים בשלבי סיום הלימודים האקדמיים ועומדים בפני השתלבות בעולם התעסוקה. מטרת המיזם הנה פיתוח תמונת עתידכם כתושבי רמת השרון באמצעות קשרים בין אישיים עם מנטורים מובילים בתחומים שונים (כגון אנשי אקדמייה ותעשייה בכירים בעלי השפעה בחברה הישראלית, במגזר העסקי ובמגזר החברתי). הקבלה לתכנית המנטורים הנה הזדמנות עבור הצעירים והמנטורים כאחד, לכן ההשתתפות בתכנית הנ"ל מלווה בדרישות גבוהות. חשוב להכיר את הדרישות והציפיות טרם הצטרפותך למיזם.

תנאי התכנית עבור המועמד/ת: • השתתפות ב8 מפגשים פרטניים מידי 2-3 שבועות עם המנטור/ית החל מחודש יוני – הפגישות בין המועמד/ת למנטור/ית יארכו כשעה וחצי עד שעתיים ויכולות לכלול פגישת היכרות ותיאום ציפיות בין שני הצדדים, הצטרפות ליום עבודה,...