ממופעי מוזיקה ובידור, דרך הצגות לילדים ועד מפגשים עם סופרים ותערוכות אמנות: חוברת התרבות החדשה של רמת השרון מציעה חודשיים מלאים בחוויות תרבות ופנאי לכל הגילים. זה הזמן לפתוח יומנים, לבחור את האירועים שאוהבים וליהנות מתרבות קרוב לבית!
לצפייה בחוברת תרבות פלוס – נובמבר–דצמבר 2026
החורף מגיע לרמת השרון, ואיתו שפע של אירועי תרבות, מופעים, הצגות, הרצאות ופעילויות לכל המשפחה. חוברת "תרבות פלוס" לנובמבר–דצמבר 2026 מרכזת עבורכם את מיטב אירועי התרבות בעיר ומציעה לתושבות ולתושבים הזדמנות לצאת מהבית, לגלות עולמות חדשים וליהנות מחוויות משותפות.
מוזיקה ישראלית, נוסטלגיה וקצב יווני
חובבי המוזיקה יוכלו בין היתר ליהנות ממגוון מופעים וסגנונות. ב־5 בנובמבר תתקיים חגיגה יוונית עם המופע "לילות פיראוס"; ב־12 בנובמבר יעלו המשוררת רחל שפירא ואנסמבל פסיפס במופע "אדבר איתך"; וב־21 בנובמבר יגיע לבמה מופע המחווה ללהקת אבבא.
בדצמבר ימתינו לקהל גם "צלצולי פעמונים" – מופע מחווה לאהובה עוזרי המופע "עלינו לא שרים שירים”, שבו איה כורם שרה אלתרמן; והמופע "כפתור עצור”, בהשתתפות קרן מור, חנן יובל וליאת כהן.
ערבים של צחוק ובידור
מי שמעדיפים לבלות עם מופע מצחיק יוכלו לבחור בין היתר במופע הסטנד־אפ של רשף לוי, שיתקיים ב־14 בנובמבר, לבין המופע החדש של אבי נוסבאום, שיתקיים ב־10 בדצמבר. הזדמנות מצוינת לצאת לערב של בילוי, הומור וצחוק.
תרבות גם לילדים ולכל המשפחה
גם הצעירים והצעירות ימצאו בחוברת שפע של אפשרויות: הצגות ילדים, שעות סיפור ומופעים לכל המשפחה. בין האירועים המתוכננים אפשר למצוא את "האריה הרעמתן והג'ירפה גם" ב־21 בנובמבר, את "שמוליקיפוד" בתיאטרון בפארק ב־1 בדצמבר, , ואת "הגשם של סבא אהרון” של תיאטרון הקרון ב־19 בדצמבר.
לצד ההצגות יתקיימו פעילויות לילדים בספריות העירוניות, ובהן שעות סיפור והיכרות עם עולמות קסומים דרך ספרים ותיאטרון.
אמנות, ספרות ומפגשים מעוררי השראה
העשייה התרבותית בעיר לא מסתכמת במופעים. חוברת התרבות כוללת גם תערוכות, מפגשי גלריה ופעילויות אמנות. ב־20 בנובמבר, תפתח תערוכת קבוצת אמני רמת השרון – "שכבות", בגן הסלעים וגלריית המתחם בבית יד לבנים.
חובבי הספרות יוכלו להשתתף בערב סופרים מקומיים בסגנון TED ב־24 בנובמבר, ולהיחשף לסיפורים, לרעיונות ולקולות מקומיים. לאורך התקופה יתקיימו גם מפגשי קריאה והרצאות בנושאי ספרות, שירה וקולנוע.
פותחים את היומן ובוחרים מה לראות
אלה רק חלק מהאירועים שמחכים לתושבי רמת השרון בחודשים נובמבר ודצמבר. חוברת "תרבות פלוס" מרכזת את התוכנית המלאה ומאפשרת לכל אחת ואחד למצוא את המופע, ההצגה, ההרצאה או הפעילות המתאימים להם.
החוברת מחכה לכם לקריאה מקוונת – היכנסו, עיינו בתוכנית המלאה, סמנו את התאריכים שמעניינים אתכם והצטרפו לחיי התרבות של רמת השרון!