הקמת יחידה רפואית שכונתית – התנדבות

עיריית רמת השרון מגדילה את המענים העירוניים בשעת חירום.

העירייה הקימה לצד משטרת ישראל ופיקוד העורף כיתות כוננות הערוכות לתת מענה לאירוע פח"ע. בנוסף לעירייה יחידת חילוץ מקצועית אשר ערוכה לפעולות חילוץ והצלה מאתרי הרס.

השלב הבא בבניין הכוח הוא הקמת צוות רפואי שכונתי אשר ייתן מענה רפואי ראשוני ככל ותהיה מניעה מכוחות מד"א, איחוד והצלה ו/או אחרים להגיע פיזית למקום האירוע, כגון במקרה של פגיעה בתשתיות כבישים בעקבות רעידת אדמה בעוצמה גבוהה.

לצורך כך אנו מאתרים תושבים בעלי רקע רפואי אשר יהיו זמינים בשעת חירום (אינם מגויסים בצו 8 ואינם מרותקים למקום העבודה בשעת חירום), ויפעלו בעיר בחלוקה לשכונות בסמוך למקום מגוריהם.ן.

היחידה הרפואית מוקמת כרובד חירום נוסף למערכת הרפואה הציבורית והפרטית הקיימת במשק.

מה אנחנו מחפשים?

אנו מחפשים אנשי רפואה ביניהם רופאים.ות, אחים.ות, פארמדיקים.יות, חובשים.ות ואנשים ונשים בעלי רקע בניהול מערכי רפואה. הצוות הרפואי יעבור ריענון והדרכות בהתאם לצורך.

רישום בקישור שלהלן – לחצו כאן >

בתקווה לימים שקטים ובריאות לכולנו.