עירייה > ידיעה > שנת-הלימודים תשע"ט נפתחה ברמת-השרון בצורה מושלמת

שנת-הלימודים תשע"ט נפתחה ברמת-השרון בצורה מושלמת

שנת-הלימודים תשע"ט נפתחה ברמת-השרון בצורה מושלמת לאחר הערכות ארוכת טווח של כל הגורמים המקצועיים במערכת העירונית. 9,593 תלמידים ותלמידות מחויכים ונרגשים, פתחו את שנת הלימודים ברמת-השרון, מגילאי הקדם יסודי ועד לכיתה י"ב. צוות הנהלת העירייה ערך סיור במוסדות החינוך ועמד מקרוב על פתיחת שנת-הלימודים. נציגי העיריה פתחו את הבוקר בבית-הספר "אמירים", שם נערך טקס חגיגי ומרגש עם קבלת פנים חמה לתלמידים החדשים מכיתות א' ובהמשך סיירו בבית-הספר "אור השחר", בביה"ס "אוסישקין", ובתיכונים "רוטברג" ו"אלון".

צוות הנהלת העירייה ומנהלי המחלקות השונות ליוו לאורך הקיץ את ההכנות וההיערכויות ועמדו מקרוב על הפרטים הקטנים בכדי לוודא שיהיו "אפס תקלות". קדמה לכך, עבודה מערכתית רחבת היקף, בשיתוף מאות רבות של צוותים מקצועיים מכל המחלקות והאגפים בעירייה, שעשו לילות כימים, במערך שיפוצי הקיץ.

במהלך הסיורים בבתי-הספר יום הראשון ללימודים, קיבלו נציגי העירייה תגובות חמות ביותר מההורים, מהמורים ומהתלמידים על המשאבים הרבים בשדרוג כללי של הגנים ובתי-הספר ברחבי העיר. התלמידים פתחו את שנת הלימודים בסביבות למידה מתקדמות ובטוחות יותר, המותאמות ומונגשות לכל האוכלוסיות והצרכים הפדגוגיים עם אזורי למידה חדשניים ונגישים יותר בהשוואה לעבר. בעירייה שולחים תודה ענקית למערך המתנדבים, הפקחים והשוטרים, שסייעו לתלמידים לחצות בבטחה במעברי החציה בסמוך לבתי הספר היסודיים ברחבי העיר ביום הראשון ללימודים.

לקראת פתיחת שנת הלימודים תשע"ט השקיעה עיריית רמת-השרון בעבודות בינוי, הקמה, שיפוץ, אחזקה, נגישות, בטיחות ושדרוג- רחבות היקף, מתוך ראיית התלמידים כמי שזכאים ללמוד בתנאים הטובים והמרווחים ביותר. במסגרת הפרויקט נערכו עבודות בטיחות, בדיקה וטיפול בכל מוסדות החינוך בעיר. השיפוצים במהלך הקיץ מצטרפים להשקעה חסרת תקדים של כ-100 מיליון ₪ שהושקעו בשנים האחרונות במוסדות החינוך. מדובר במהפכה אמיתית במרחב הלימודי של תלמידי רמת-השרון, עם למידה משמעותית במרחבי למידה חדשים וחצרות מטופחות יותר בהשוואה לעבר ועם כיתות לימוד חכמות יותר שמצוידות במיטב הציוד הטכנולוגי.

עיריית רמת-השרון וצוות אגף החינוך מאחלים לתלמידים והוריהם שנת לימודים מהנה, פורייה ומעניינת.