עירייה > ידיעה > הוגברו הפעולות למיגור תופעת היתושים

הוגברו הפעולות למיגור תופעת היתושים

שבים ומדגישים, כי בניגוד לשמועות שמתפרסמות (ללא ביסוס עובדתי) על תופעת היתושים ברמת-השרון, בעירייה נרשמה בימים האחרונים ירידה דרמטית בכמות התלונות וזאת לאור פעילות מערכתית רחבת היקף למיגור התופעה.

נזכיר, כי מדובר בבעיה ארצית ועיריית רמת-השרון הייתה בין הערים הראשונות שפעלה בשטח בנחישות, בפעולות מניעה שיטתיות לאורך כל השנה וביצעה בשטח פעולות נרחבות לצמצום ומיגור אזורי דגירה, וכל זאת בתיאום ובהמלצת המשרד להגנת הסביבה.

לא זאת בלבד, אלא שבחודש האחרון הוגברו הפעולות בשטח ביתר שאת ובשיתוף הערים השכנות, וכללו בין היתר ניטור והדברה מסיבית של מוקדי דגירה באזור הסינמה סיטי, אתרי בנייה, תעלות מים לאורך כביש "20 ועוד. כמו כן, לבקשת המשרד להגנת הסביבה פעלה העירייה גם בשטחים נרחבים מחוץ לעיר שמשפיעים על אזורנו.

במסגרת הפעילות בשטח, נסרקו בשבועות האחרונים ביסודיות שטחים נרחבים באזור המרכז ויובשו מוקדי מים בשטחים הפתוחים בגבולות העיר וכמו כן נערכה הדברה רחבת היקף באזור השדות ובפאתי העיר.

אנו מזכירים שוב כי על התושבים להתגייס למאמץ למיגור התופעה ולטפל במוקדי מים בחצרות הבתים.

מצ"ב כתבה בחדשות "וואלה" על תופעת היתושים באזור המרכז ובה פרגון לפעולות הנרחבות שביצעה בשטח עיריית רמת-השרון:

צוות מוקד 106 זמין עבורכם 24/7 לכל שאלה וניתן גם לפנות באמצעות הווטסאפ 0532551106.

צפו בסרטון הסברה: