עירייה > ידיעה > עובדי עיריית רמת-השרון משתתפים בקמפיין העולמי WeRemember#

עובדי עיריית רמת-השרון משתתפים בקמפיין העולמי WeRemember#

עובדי ומנהלי עיריית רמת-השרון ובראשם ראש העיר אבי גרובר, משתתפים בקמפיין העולמי#WeRemember  לציון יום זיכרון יום השואה הבינלאומי, שמתרחש בכל שנה בתאריך ה-27 בינואר בהובלת הקונגרס היהודי העולמי, ארגון בינלאומי המייצג מעל ל-100 קהילות יהודית ברחבי העולם. במסגרת הקמפיין ראש העיר גרובר ועובדי העירייה הצטלמו עם המסר #WeRemember שיועלה למדיות החברתיות וכל התמונות אשר יאספו מרחבי העולם יוקרנו בתאריכים 23-27 בינואר במחנה ההשמדה אושוויץ-בירקנאו, וישודרו בשידור חי בעמוד הפייסבוק של הקונגרס היהודי העולמי.

קמפיין זה שם לעצמו למטרה לרתום את ההשפעה של המדיה החברתית ולהעלות את המודעות והידע לנושא השואה – וכל צורות שנאת הזרים ורצח עם ברחבי העולם – ובמיוחד לפעול לחינוך הדור הצעיר במטרה לוודא שאכן לעולם לא עוד. הקמפיין הפך לתנועה של ממש, ומנהיגים ואנשים בעלי השפעה רבה ברחבי העולם השתתפו גם כן – האפיפיור פרנסיס, מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטיירש, גל גדות, מועדון הכדורגל צ'לסי, מכבי ת"א בכדורסל, בעלי ניו-אינגלנד פטריוטס רוברט קראפט, ורבים נוספים. בשנה שעברה זכה הקמפיין להצלחה חסרת תקדים, כאשר למעלה מ-650 מיליון אנשים ברחבי העולם נחשפו לקמפיין, ולמעשה, 1 מכל 11 אנשים ברחבי העולם נחשף לקמפיין .

השנה, מקווים להפוך את הקמפיין לחוויה לימודית משמעותית עם השתתפות שוברת שיאים במטרה לוודא שסיפורם של כל אלו שסבלו מזוועות הנאצים ושותפיהם לא ישכח. הקונגרס היהודי העולמי רואה בהשתתפות עיריית רמת-השרון כתוספת בעלת חשיבות עליונה להצלחת הקמפיין.