עירייה > ידיעה > מנכ"לית העירייה באירוע הדגל של השלטון המקומי: "היום אנחנו בפסגת הערים החכמות בישראל"

רמת-השרון צועדת לעתיד של עיר חכמה: מנכ"לית עיריית רמת-השרון, שירלי פאר יגרמן, דיברה בוועידת השלטון המקומי – MuniEXPO, והציגה את חזון העיר החכמה שמקדם ראש עיריית רמת השרון אבי גרובר, בשיתוף עובדי ומנהלי העירייה.

באירוע שהתקיים באקספו ת"א (לשעבר גני התערוכה), סיפרה המנכ"לית פאר יגרמן כי בעירייה מקודמת מהפכה דיגיטלית רחבה, עם שימוש גובר בטכנולוגיה מתקדמים ובשדרוג השירותים המקוונים לתושב, כדי לשפר את חווית השירות לתושבים ולמנוע בזבוז זמן יקר בעמידה בתורים.

פאר יגרמן המחישה את עומק המהפכה, שהזניקה את רמת השרון לראש רשימת הערים הדיגיטליות בישראל לפי מדד "דיגילוקאלי" של חברת דלויט, שבחנה מתן שירותים דיגיטליים מקוונים לתושבים. לאור השקעתה של העירייה, סיפרה פאר יגרמן, רמת השרון זינקה בדירוג הערים למקום ה-6 בישראל ול-4 במחוז מרכז.