עירייה > ידיעה > מועדון "רוטרי" בשיתוף עיריית רמת השרון העניקו מלגות לסטודנטים

מועדון "רוטרי" בשיתוף עיריית רמת השרון העניקו מלגות לסטודנטים

טקס הענקת המלגות נערך ביום חמישי 29/11/18 במתחם ה"קתדרה", במעמד נגיד רוטרי וחברי הנהלת ארגון רוטרי המקומי, ראש העיר אבי גרובר, סטודנטים, אורחים ותושבים. את האירוע הנחה חבר רוטרי נגיד לשעבר מרדכי שלו ובמסגרת תכנית הערב נערכה הרצאתו של דב ונגר בנושא "אני מרוויח-אתה מרוויח".

המלגות הוענקו מ"קרן המועדון" ועיריית רמת-השרון, לזכר חברי מועדון "רוטרי" שנפטרו ולזכר נשות חברי המועדון שהלכו לעולמם. מקבלי המלגות ישובצו למקומות התנדבות בכל רחבי רמה"ש ויחזירו חובם לקהילה- סה"כ 50 שעות שנתיות כ"א. יודגש כי ניתן משקל רב בהחלטה על מתן המלגות לסטודנטים אשר כבר התנדבו בעבר או שכבר מתנדבים בפועל.

ראש העיר אבי גרובר ברך את הסטודנטים מקבלי המלגות: "זה מחמם את הלב לראות כמה נתינה וכמה אנשים רוצים לעזור ולתרום לקהילה ברמת-השרון. מועדון רוטרי עושה בעיר המון פעילויות וזו הזדמנות להגיד תודה גדולה לכם בשם תושבי העיר. תודה גם לסטודנטים שלנו, שיתנדבו ויתרמו לקהילה במסגרת קבלת המלגה".

מועדון  רוטרי מורכב מקבוצת חברים וחברות, ממקצועות שונים, ומקיים פעילויות שונות בהתנדבות, למען הקהילה ותורם כספים לתמיכה בנזקקים. המועדון נפגש אחת לשבוע ביום שני לפגישות חברים, שמיעת הרצאות בנושאים מגוונים ומקיים פעילויות חברתיות כמסיבות, טיולים וכו'. המעוניינים להצטרף מוזמנים להתקשר ליאיר, טל 4406408 – 054