עירייה > ידיעה > מועדון הנוער "נועם בלילות" פועל בחופשת הקיץ

מועדון הנוער "נועם בלילות" פועל בחופשת הקיץ

פעילות קיץ מרתקת במועדון הנוער של המחלקה לטיפול בנוער וצעירים. המחלקה לטיפול בנוער וצעירים, באגף הרווחה והקהילה בעירייה, תפעיל במהלך החודשים יולי-אוגוסט בחופשת הקיץ, את מועדון הנוער "נועם בלילות" המהווה מסגרת לפעילות חינוכית חברתית העשרתית, למניעת התנהגויות סיכוניות ולבילוי בשעות הפנאי.

תכנית הקיץ תכלול פעילויות מגוונות, בשיתוף הרשות למניעת אלימות והתמכרויות: משחקי חברה, טורניר סנוקר, שש-בש, וכדורגל, קריוקי ודי-ג'יי, סרטים, תחרות מאסטר שף, סדנת סטיילינג, קליעת צמות, סדנת הגנה עצמית, קארטינג, באולינג, גראפיטי על קנבס, ערבי פיצות ועוד. במועדון ניתן כיבוד קל.

ימים א', ג', ה' בין השעות 24.00-19.00. הפעילות מיועדת לנערים ונערות בגילאי ז'-י"ב. ימים ב', ד' בין השעות 19.00-16.00 פעילות ייעודית לבני נוער מהמגזר החרדי ולנערות במועדון הנערות.
כתובת: רחוב עזרא 20, מורשה (סמוך למתחם אלי כהן).

את הפעילויות מלווים צוות המדריכים ועובדי המחלקה לטיפול בנוער וצעירים. לפרטים: ניתן לפנות למזכירות המחלקה לטיפול בנוער וצעירים: 7602466