עירייה > ידיעה > לראשונה: קורס הכנה לפסיכומטרי, אינטראקטיבי, פתוח לכולם ללא תשלום

לראשונה: קורס הכנה לפסיכומטרי, אינטראקטיבי, פתוח לכולם ללא תשלום

עיריית רמת-השרון ממשיכה לקדם מהפכה דיגיטלית, משפרת את השירות ומשתפת מידע חיוני לצעירי העיר. לראשונה, בחודש ינואר ייפתח קורס הכנה לפסיכומטרי, אינטראקטיבי, פתוח לכולם ללא תשלום, בשיתוף המרכז הארצי לבחינות ולהערכה ו"ישראל דיגיטלית". הקורס מכיל את כל פרקי הלימוד ותכנית מפורטת ללימוד לקראת הבחינה.

"קמפוס" הנו פרויקט הדגל של ישראל דיגיטלית בתחום החינוך וההשכלה ומהווה פלטפורמה דיגיטלית פתוחה, המאפשרת חיבור של כל אזרחי מדינת ישראל, בפריפריה ובמרכז, לחוויית למידה מותאמת אישית, על ידי המרצים הטובים בתחומם – וכל זה ללא תשלום.

במסגרת שיפור השירות לצעירים ולסטודנטים, העירייה מזמינה את הנרשמים לתרגל במתחמי הספריות הציבוריות ברחבי העיר, שם דאגנו לסטודנטים לאינטרנט אלחוטי wi-fi  חזק וסביבת למידה שקטה.

אחראי תחום צעירים בעירייה, אמיר קנצ'וק: "קורס הפסיכומטרי האינטראקטיבי לצעירי העיר מצטרף לשורה של יוזמות שמקדמת עיריית רמת-השרון בשנים האחרונות, במסגרת מהפכה דיגיטלית עם שימוש הולך וגובר בטכנולוגיה מתקדמת ושירותים אינטראקטיביים דיגיטליים. אני מזמין את הצעירים להירשם לקורס וליהנות מחוויית לימוד חדשנית".