עירייה > ידיעה > "יום פתוח" בבית-הספר למוזיקה "רימון"

"יום פתוח" בבית-הספר למוזיקה "רימון"

לאחרונה התקיים בבית-הספר למוזיקה "רימון" ברמת-השרון "יום פתוח" עבור תלמידים חדשים, שמתעניינים ברישום לשנת הלימודים הקרובה. באירוע נכחו כ-100 מתעניינים, שנפגשו עם יועצים אקדמיים ומקצועיים ומוסיקאים המובילים ב"רימון" וכמו כן נפגשו עם נשיא ביה"ס יהודה עדר.

במסגרת חיזוק שיתופי הפעולה בין העירייה לבית-הספר הוזמן לאירוע אחראי תחום הצעירים בעירייה, אמיר קנצ'וק וביחד עם מנכ"ל ביה"ס, משה סיני, צפו במופעי סטודנטים, בסדנה שהועברה ע"י המוזיקאי דניאל סלומון שהוא בעצמו מורה בבית-הספר. לאחר מכן נערכו הסברים מקיפים לגבי תוכניות הלימוד השונות וסדנה נוספת שהועברה ע"י המוזיקאי גיא מזיג ועל ידי מנהל תחום ההפקה המוסיקלית עודד דוידוב-תחום הזוכה להתעניינות שיא לאחרונה בקרב צעירים רבים.

יצוין, כי במהלך היום הפתוח התעניינו סטודנטים פוטנציאליים רבים, שהגיעו מכל הארץ, באפשרויות להעתיק את מקום מגוריהם לרמת-השרון. אמיר קנצ'וק עדכן אותם כי בהנחיית ראש העירייה אבי גרובר, החלה לאחרונה עבודת מטה עירונית בכל הקשור להקמת מעונות סטודנטים במתחמים הסמוכים לרימון, ובמגמה לחזק את האפשרויות למגורי צעירים באזור.

אמיר הדגיש כי רמת-השרון היא עיר שמבקשת לתת מענה לאתגרי הדור הצעיר, ואין ספק כי כניסת סטודנטים איכותיים לעיר טומנת בחובה יתרונות רבים, תעשיר את חיי התרבות והיצירתיות העירונית, ותחזק את תחום ההשכלה הגבוהה . קנצ'וק הדגיש כי "רימון", כמוסד מוביל בתעשיית המוסיקה, מביא גאווה רבה לעיר והוא יפעל להדק את הקשר בינו לקהילת הצעירים.