עירייה > ידיעה > "התפתחות אישית ומעורבות חברתית" גם בחטיבות-הביניים

"התפתחות אישית ומעורבות חברתית" גם בחטיבות-הביניים

אגף החינוך בעיריית רמת השרון שם דגש רב על בניית חברה ערכית של בני ובנות נוער מעורבים, פעילים ותורמים לקהילה ובמסגרת מגמה זו, החל משנת לימודים תשע"ט התכנית החינוכית "התפתחות אישית ומעורבות חברתית" תורחב ותפעל גם בחטיבות-הביניים בעיר ותהווה המשך לתכנית שקודמה בתיכונים, שזכתה להצלחה רבה.

התכנית מחנכת את התלמידים להתפתחות אישית ולמעורבות חברתית דרך השתתפות ושיתוף ועד לעשייה למען האחר ולמען הסביבה וזוכה לתגובות חמות ביותר מהתלמידים המשתתפים.

בשבוע שעבר התקיים יום חשיפה למעורבות חברתית בתיכון "אלון" בהשתתפות עדי אלטשולר מייסדת תנועת הנוער "כנפיים של קרמבו". השבוע (8/10/2018) נערך יום חשיפה למקומות ההתנדבות, מעורבות חברתית ותנועות הנוער בחטיבת "קלמן" בעיר ובימים הקרובים יתקיימו ימי חשיפה גם בבתי ספר נוספים: חטה"ב "עלומים" ותיכון "רוטברג".

מנהלת התנדבות ומעורבות נוער בעיריית רמת-השרון, אלה לוין מנחם הוסיפה: "אנו בטוחים כי הקשר וההמשכיות בין התכניות יסייעו להכשיר את בני ובנות הנוער לתרום תרומה יעילה ומשמעותית בקהילה". לפרטים נוספים ניתן לפנות ליחידת התנדבות נוער באגף החינוך: 03-7602486

להרחבה לחצו כאן