עירייה > ידיעה > המהפכה הדיגיטלית שהובילה מנכ"לית העירייה זכתה לתשואות בכנס "ערים חכמות"

המהפכה הדיגיטלית שהובילה מנכ"לית העירייה זכתה לתשואות בכנס "ערים חכמות"

מנכ"לית עיריית רמת השרון שירלי פאר יגרמן ייצגה את העירייה בכנס "ערים חכמות" שנערך בת"א (ב' 08/10) וזכתה לתשואות על המהפכה הדיגיטלית שהובילה בעירייה, עם זינוק מטאורי של לראש רשימת הערים הדיגיטליות בארץ.

כזכור, עיריית רמת-השרון דורגה לאחרונה במקום ה-6 בארץ וה-4 במחוז מרכז במדד "דיגילוקאלי" של חברת Deloitte הבוחן מתן שירותים דיגיטליים מקוונים לתושבים וזאת לעומת הדירוג במקום ה-140 אשתקד.

כ- 150 בכירים מעיריות ורשויות מקומיות בארץ הגיעו לכנס שקיימה פירמת הייעוץ וראיית החשבון Deloitte במתחם האירועים EAST בתל אביב, בנושא ערים חכמות. במסגרת הכנס, הוצגה תערוכה של פתרונות דיגיטליים לערים חכמות של חברות ישראליות מובילות, ביניהן: סלקום, בזק, salesforce, סיסטמטיקס, סיסקו ואמדוקס.

בין המשתתפים: אופיר פינס-פז, לשעבר שר הפנים, היום ראש המכון לשלטון מקומי באוניברסיטת תל אביב, אביב אגם, מנהלת יחידת החדשנות בעיריית בני ברק, דן הלפרן, שותף-מנהל וראש מערך הייעוץ של Deloitte, גלית רוטשטיין, מנהלת משותפת של Deloitte דיגיטל, טובי כוכב, דירקטור, CTO מנהל פרקטיקת הטכנולוגיה ב-Deloitte, יוסי זיגמון, מנהל אגף שיווק, חטיבת שיווק וחדשנות בבזק, יוני חמו, מנהל אסטרטגיה ופיתוח עסקי בסלקום, אייל פלשטיין, CTO באמדוקס, ועוד.

פאר יגרמן שיתפה בפאנל על התהליכים המורכבים שקידמה בשיתוף הצוותים המקצועיים בעירייה ועל ההשקעה חסרת התקדים בשירותים המקוונים. המהפכה הדיגיטלית קודמה עם שימוש הולך וגובר בטכנולוגיה מתקדמת ובשירותים עירוניים אינטרנטיים/ מקוונים, בכדי לשפר את השירות לתושבים ובכדי למנוע בזבוז זמן יקר של עמידה בתורים מיותרים. כמו כן קראה לחברות העסקיות לבוא עם פתרונות משותפים לכלל העיריות בארץ ודרך כך להוזיל עלויות.

המנכ"לית עידכנה בכנס בין היתר על האתר העירוני שהושק, עם מיטב הטכנולוגיה העדכנית, שמשדרג ומנגיש לתושבי העיר את כל השירותים והמידע הדרושים ומשמש כערוץ תקשורת פתוח בין התושבים לנציגי העירייה וזאת לצד נוכחות דומיננטית של העירייה במדיות חברתיות כגון פייסבוק, טוויטר, טלגרם, יו-טיוב, אינסטגרם, קבוצות ווטסאפ ועוד.

מנכ"לית העירייה, שירלי פאר יגרמן: "המהפכה הדיגיטלית שקידמנו בעירייה, מהווה ביטוי לתפיסה הכללית אשר מציבה את רווחת וטובת התושבים בראש סדר היום העירוני. רתימת כוחן של טכנולוגיות מתקדמות לשיפור איכות חיי התושבים, היא אחת המשימות המשמעותיות שאנו מקדמים בעירייה, ואנו מחויבים לפעול במרץ על מנת להמשיך בהפיכת רמת-השרון לעיר חכמה ונגישה, המעניקה שירות איכותי ומקצועי לתושביה ומבקריה".