עירייה > ידיעה > קרנבל חגיגי לילדים ולכל המשפחה: "פורים בממלכה הקסומה"

קרנבל חגיגי לילדים ולכל המשפחה: "פורים בממלכה הקסומה"

עיריית רמת-השרון תערוך קרנבל חגיגי לילדים ולכל המשפחה: "פורים בממלכה הקסומה" ביום חמישי 21/03/19 בין השעות 14:00-10:00 לאורך שד' ביאליק וכיכר העירייה.

חגיגות הפורים בעיר יחלו ביום ג' 19/03 בשעה 12:00 במסיבת פורים מטורפת לנוער בחניון העירייה עם d.j סקאזי ו- d.jעידו שוהם.

ברוכים הבאים לימי הביניים: שדרת ביאליק תשנה פניה ליום אחד ותהפוך לממלכה קסומה עם ארמון מלכותי, קוסמים, דרקונים אבירים ונסיכות!. תוצב טירה ענקית שבה כלואה הנסיכה היפה ודרקון ענק שעומד על המשמר, כולל זירת קרבות אבירים ושוק מימי הביניים. במתחם החגיגות יהיו עמדות איפור וסדנאות יצירה, הפעלות מלכותיות, דמויות שטח ומצעד תהלוכות מלכותי, מופע קרקס אינטראקטיבי, מתחמי אוכל ושתייה ועוד המון הפתעות.

מופעים קסומים בכיכר העירייה (פתיחת שערים 9:30)
10:00 להקת מחולה מגוונים אלון
10:30 רינת מלכת הילדים
11:30 בן זיני וטיילור
12:15 מופע להקות סטודיו "מוד".
12:30 מופע קרקס אינטראקטיבי

יתקיימו סדנאות יצירה עם שחקנים ואמני חברת "הלהבות" ודוכני הפעלה בשיתוף המחלקה לאיכות הסביבה ותנועות הנוער: שבט צופי "נווה מגן", "בני עקיבא", "כנפיים של קרמבו".

חגיגות הפורים בעיר יחלו כבר ביום ג' 19/03 בשעה 12:00 במסיבת פורים מטורפת לבני נוער( כיתות ז'-יב) בחניון העירייה (ביאליק 41) עם d.j סקאזי ו- d.j עידו שוהם.

עפ"י הנחיות המשטרה, חל איסור להיכנס למתחם החגיגות עם בע"ח, אופניים (רגילים/חשמליים), מכלי ספריי וחוטים (מכל סוג), נפצים, צעצועים מסוכנים, אלכוהול, בקבוקי זכוכית ונשק. במסגרת מדיניות העירייה, האירועים יהיה נגישים לנכים ובעלי מוגבלויות.

בסמוך לאירועי הפורים יהיו שינויים זמניים במסלולי התחבורה הציבורית וכמו כן ייסגרו הכבישים הסמוכים ותיאסר חנייה בחניון העירייה- לפירוט והרחבה לחצו כאן

אנו מתנצלים מראש על אי הנוחות הזמנית, מודים על שיתוף הפעולה ומאחלים לתושבי העיר חג פורים שמח!