מלגות עיריית רמת השרון בשיתוף מפעל הפיס – תשפ"ב

לוגו תחום צעיריםלוגו עירייהלוגו מפעל הפיס

עיריית רמת השרון מחלקת בשיתוף מפעל הפיס 35 מלגות לסטודנטים תושבי העיר בסך 10,000 ₪ תמורת 140 שעות מעורבות קהילתית בעיר בשנת הלימודים תשפ"ב במגוון תחומי התנדבות ופרויקטים קהילתיים-חברתיים.

הכנו עבורכם חוברת אינטרנטית מיוחדת עבור תוכנית המלגות ובה פירוט על מקומות ההשמה האפשריים עבורכם, וכן פרטים חשובים נוספים למלגה. לקישור לחוברת – לחצו כאן >

התוכנית משלבת תגמול כספי, תחושת העצמה ושייכות לעיר, קידום פרויקטים קהילתיים והעצמה אישית במסגרת המלגה העירונית.

בין תחומי ההתנדבות: קידום פרוייקטים בחינוך, רווחה, גיל הזהב, התנדבות, נוער וצעירים.

שימו לב כי הרישום למלגות נסגר בתאריך 01.11.2021 ולא נוכל לאפשר רישום לאחר תאריך זה. כמו כן שימו לב לטפסים שיש לצרף לבקשה.

המלגה מחייבת פעילות בין התאריכים 01.12.2021 עד 31.7.2022 תוך התחשבות בתקופת מבחנים ובהתחייבות הסטודנט/ית לסיום שעות המעורבות עד ל31.7.2022

הקבלה לתוכנית בכפוף לעמידה בתנאי הסף ובקריטריונים המפורסמים כאן ובחוברת, חתימה על כתבי התחייבות ועמידה בראיון אישי שייקבע בהמשך.

לשאלות ופרטים נוספים ניתן לפנות לאמיר קנצ'וק אחראי תחום הצעירים בעירייה במייל amir_k@ramat-hasharon.muni.il או בטלפון 03-5489309

הצטרפו לניוזלטר שלנו