יום מנהיגות משותף ברמת השרון

ביום ב' (23.5) נערך ברמת השרון יום המנהיגות המשותף, במסגרת אירועי שבוע החינוך. יום זה מהווה מסורת ארוכת שנים, בה בני ובנות הנוער ממועצת הנוער העירונית מתלווים לבעלי תפקידים בעירייה למשך יום שלם של פגישות וקבלת החלטות למען קידום הנוער בעיר.
את היום פתחו בני הנוער בטקס פתיחה, בו הועבר מפתח העיר מראש העיר מר אבי גרובר ליושב ראש מועצת הנוער העירונית רון פרנקל.
במהלך היום לקחו בני ובנות הנוער חלק בכנס מועצות תלמידים של בתי הספר היסודיים, פגישות בנושא איכות הסביבה, אירועי תרבות ואומנויות, למדו על תחום השיטור ועוד.
יום המנהיגות המשותף ננעל בטקס רשמי בו הוחזר מפתח העיר ונחתמה אמנת עבודה משותפת על בסיס מסקנות ונקודות שעלו במהלך היום כולו.
מועצת הנוער העירונית שלנו פועלת בשיתוף פעולה עם העירייה למען הנוער והאמנה השנתית שנחתה מהווה הסכם בין שני הצדדים לשנה הקרובה.
המנהיגים והמנהיגות הצעירים והצעירות מלאים במוטיבציה ורצון לעשות טוב.

כמו שנאמר, השמיים הם הגבול. גאים בכם.ן!

צור קשר

הצטרפו לניוזלטר שלנו