חודש המודעות לסרטן השד ברמת השרון

עיריית רמת השרון קוראת לכם ולכן - לכו להיבדק!

סרטן השד מהווה את המחלה הממארת השכיחה ביותר בישראל ובעולם המערבי בכלל. כ- 5,000 נשים מאובחנות מדי שנה כחולות בסרטן השד בישראל. ככל שהמחלה מאובחנת בשלבים המוקדמים עולים סיכויי הריפוי לכ-90%. מסתמן כי מספר הנשים אשר מחלימות מסרטן השד עולה בהתמדה, וזאת בזכות הגילוי המוקדם ובזכות שיפור דרכי הטיפול.

אנו מזכירים לכם ולכן – יש להיבדק פעם בשנה. אם לא נבדקת עד כה, זה הזמן. זכרו – גילוי מוקדם מציל חיים!

ולכן, אם את מעל גיל 30, ו/או נשאית גנטית למחלת סרטן השד ו/או נמצאת בקבוצת סיכון – הזמיני עכשיו תור לכירורג/ית שד בקופת חולים.

להזמנת תור:
כללית *2700 | מכבי *3555 | מאוחדת *3833 | לאומית 100-507-507

פעילויות ברמת השרון במסגרת חודש המודעות

לרגל חודש המודעות, בניין עיריית רמת השרון יואר בוורוד. כמו כן, יתקיימו סדרה של פעילויות:

• * יום ראשון, 23.10 בשעה 20:00 – סיפורה האישי של טל מן, LIFE IS NOW. הכניסה ללא עלות, בהרשמה מראש. לפרטים נוספים והרשמה – לחצו כאן >

פרטים ואירועים נוספים – בקרוב

לפרטים נוספים – המשרד לקידום מעמד האישה ושוויון מגדרי – 03-7602484, ובעמוד הפייסבוק של עמותת אחת מתשע.

מוזמנות ומוזמנים להשתתף בפעילויות!

עיריית רמת השרון

צור קשר