תפריט

מהפכה דיגיטלית ברמת השרון

רמת-השרון צועדת לעתיד של עיר חכמה: מנכ"לית עיריית רמת-השרון, שירלי פאר יגרמן, דיברה בוועידת השלטון המקומי – MuniEXPO, והציגה את חזון העיר החכמה שמקדם ראש עיריית רמת השרון אבי גרובר, בשיתוף מנהלי ועובדי העירייה.

באירוע שהתקיים באקספו ת"א סיפרה המנכ"לית פאר יגרמן כי בעירייה מקודמת מהפכה דיגיטלית רחבה, עם שימוש גובר בטכנולוגיה מתקדמים ובשדרוג השירותים המקוונים לתושב, כדי לשפר את חווית השירות לתושבים ולמנוע בזבוז זמן יקר בעמידה בתורים.

מנכ"לית העירייה המחישה את עומק המהפכה, שהזניקה את רמת-השרון לראש רשימת הערים הדיגיטליות בישראל לפי מדד "דיגילוקאלי" של חברת דלויט, שבחנה מתן שירותים דיגיטליים מקוונים לתושבים. לאור השקעתה של העירייה, סיפרה פאר יגרמן, רמת השרון זינקה בדירוג הערים למקום ה-6 בישראל ול-4 במחוז מרכז.

צור קשר

• moked106@Ramat-Hasharon.muni.il