תפריט

מלגות עיריית רמת השרון בשיתוף מפעל הפיס

עיריית רמת השרון מחלקת בשיתוף מפעל הפיס 20 מלגות לסטודנטים תושבי העיר בסך 10,000 ₪ תמורת 130 שעות מעורבות קהילתית בעיר בשנת הלימודים תש"פ במגוון תחומי התנדבות ופרוייקטים קהילתיים-חברתיים.

התוכנית משלבת תגמול כספי, תחושת העצמה ושייכות לעיר, קידום פרוייקטים קהילתיים והעצמה אישית במסגרת המלגה העירונית.

בין תחומי ההתנדבות: קידום פרוייקטים בחינוך, רווחה, גיל הזהב, התנדבות, נוער וצעירים.

שימו לב כי הרישום למלגות נסגר בתאריך 24/10/19 ולא נוכל לאפשר רישום לאחר תאריך זה. כמו כן שימו לב לטפסים שיש לצרף לבקשה.

המלגה מחייבת פעילות בין החודשים נובמבר 2019 עד אוגוסט 2020 תוך התחשבות בתקופת מבחנים ובהתחייבות הסטודנט/ית לסיום שעות המעורבות עד ל31/8/2020

הקבלה לתוכנית בכפוף לעמידה בתנאי הסף המפורסמים כאן, חתימה על כתב התחייבות ועמידה בראיון אישי שייקבע בהמשך.

לשאלות ופרטים נוספים ניתן לפנות לאמיר קנצ'וק אחראי תחום הצעירים בעירייה במייל amir_k@ramat-hasharon.muni.il או בטלפון 03-5489309

קריטריונים לקבלת מלגת לימודים לסטודנטים להשכלה גבוהה

הצטרפו לניוזלטר שלנו