עירייה > ידיעה > דואגים לצעירים: שירות חדש לאספקת מידע רלוונטי למשוחררים משירות בצה"ל וסטודנטים

דואגים לצעירים: שירות חדש לאספקת מידע רלוונטי למשוחררים משירות בצה"ל וסטודנטים

במסגרת שיתוף פעולה של האגף והקרן לחיילים משוחררים במשרד הביטחון ועיריית רמת-השרון, קודם שירות חדש שיספק מידע רלוונטי לצעירי רמת-השרון ע"י אחראי תחום הצעירים בעירייה.

במסגרת השירות החדש, מעתה יינתן מידע שוטף ורלוונטי לצעירי העיר, משוחררים משירות בצה"ל וסטודנטים, ע"י אחראי תחום הצעירים בעירייה אמיר קנצ'וק. השירות יכלול בין היתר מידע על מלגות ללימודים, כספי הפיקדון והמענק, השלמת בגרויות, הכשרה מקצועית ועוד.

עיריית רמת-השרון רואה חשיבות רבה בשימור הקשר עם הצעירים בעיר ובמסגרת תפקידו של אחראי תחום צעירים בעירייה, מופו הצרכים של הרמתשרונים הצעירים, במטרה להעניק להם שירותים עירוניים ב"גובה העיניים".

אחראי תחום הצעירים בעירייה אמיר קנצ'וק: "מעכשיו הכל יהיה הרבה יותר פשוט וקל לחבר'ה הצעירים בעיר. החל מהיום ניתן לקבל את כל המידע הרלוונטי ע"י פנייה אליי דרך
המייל amir_k@ramat-hasharon.muni.il או בטלפון 03-5489309 ואפשר גם לתאם פגישה אישית לקבלת המידע הדרוש. כמובן, כל המידע זמין גם באתר האינטרנט המחודש של הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים".