עירייה > ידיעה > נחנך אולם הספורט החדש בבית-הספר "קריית-יערים"

נחנך אולם הספורט החדש בבית-הספר "קריית-יערים"

לאחר עשרים שנים בהן לא נבנה אולם ספורט ברמת-השרון, נחנך אולם הספורט החדש בבית-הספר "קריית-יערים". הטקס התקיים ביום רביעי 04/07/2018 באולם ביה"ס (ברחוב יצחק אלחנן 13), במעמד צוות הנהלת העירייה, צוות אגודת הספורט, נציגי משרד התרבות והספורט תלמידים ומורים.

אולם הספורט החדש, תוכנן והוקם יש מאין, בסטנדרטים הגבוהים ביותר לרווחת התלמידים והספורטאים ועומד בכל התקנים המחמירים ביותר. האולם מכיל יציע לקהל עם כ-500 מושבים וסלי כדורסל שעומדים בתקן הבינ"ל כולל משטח פרקט מקצועי ולוח שעונים תקני כמו באלומות הספורט המקצועיים בארץ. באולם נבנו מלתחות ומתחמי שירותים יוקרתיים לרווחת התלמידים/שחקנים וכמו כן הוכשרה מערכת מיזוג מרכזית שתנעים את השהות בו בכל מזג אוויר.

במסגרת הטקס נערך מופע התעמלות אומנותית של בנות "מגוונים" וכן משחק כדורסל של בוגרי נבחרת אגודת הספורט ובוגרי "קריית–יערים" עם חיזוק של צוות הנהלת העירייה. במהלך הטקס, גזרו נציגי הנהלת העירייה את הסרט לקול מחיאות הכפיים של התלמידים והמשתתפים.