עירייה > ידיעה > יצא לדרך פרויקט שדרוג רחוב החרושת

יצא לדרך פרויקט שדרוג רחוב החרושת

העבודות בשטח בעיצומן, בפרויקט פיתוח ותשתיות רחב ההיקף ברחוב החרושת, שיביא לשינוי מהותי במזרח העיר. הפרויקט יגביר את הבטיחות, יצמצם את עומסי התנועה באזור ויביא לשדרוג חזותי משמעותי של מזרח העיר ביחס לעבר.

הפרויקט כולל שינויים פיסיים בשטח כולל הסטת הכביש, לצד עבודות שיפוץ נרחבות באזור שיכללו, הקמת מערכת ביוב וניקוז חדשה ומתקדמת, הכשרת מדרכות ושבילי אופניים, הכשרת תאורה וחשמל, עבודות גינון, שתילה של פרחים ועוד.

במסגרת הפרויקט, שמבוצע בשלביות, יוכשר תוואי כביש חדש לרחוב ותישמר גישה לכביש פנימי אל מתחם העסקים והמסחר במקום, שישרת את תושבי העיר. גולת הכותרת של הפרויקט הינה הכנה לקראת הקמת פרויקט מחלף כניסה ויציאה אל כביש 4, שיביא להקלה עצומה בעומסי התנועה בכל חלקי העיר.

במקביל, צוותים מקצועיים של העירייה פעלו ברחוב ודאגו לפתרונות זמניים, שיגבירו את הבטיחות ויקלו על תושבי העיר במהלך העבודות. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומודים לתושבים על שיתוף הפעולה.