עירייה > ידיעה > זמן לומר תודה: טקס הוקרה לפקחי השיטור המשולב

זמן לומר תודה: טקס הוקרה לפקחי השיטור המשולב

לאחרונה התקיים בחדר הישיבות בעירייה טקס הנועד להוקיר תודה לצוות השיטור המשולב, שפועלים לילות כימים 24/7 למיגור הפשיעה ולהגברת תחושת הביטחון האישי של תושבי רמת-השרון. הטקס התקיים במעמד צוות הנהלת העירייה, נציגי אגף הביטחון, צוות הפיקוד של תחנת משטרת גלילות ואורחים נוספים.

לאחר טקס חלוקת התעודות ושיחה אישית עם הפקחים התייחסו נציגי הנהלת העירייה לעבודתם המסורה של צוות השיטור המשולב: "אנו מאוד מעריכים את העבודה החשובה אותה אתם עושים וזו הזדמנות מצוינת לומר לכם תודה. אתם מתמודדים ביום יום עם סיטואציות לא פשוטות והתוצאות בשטח מוכיחות שאתם עושים זאת בהצלחה רבה. ירידת היקף הפשיעה בעיר בדגש על עבירות רכוש ורכב זקופה לזכותכם ולזכות הפעילות של משטרת ישראל. אנו סמוכים ובטוחים שביטחונה של העיר נמצא בידיים טובות, מקצועיות ומסורות".

בנוסף ציינו בעירייה לשבח, את שיתוף הפעולה ההדוק בין העירייה לתחנת גלילות של משטרת ישראל המהווה נקודת חוזק משמעותית, שמסייעת למנוע פשיעה ברחבי היישוב ומגבירה את תחושת הביטחון האישי בקרב התושבים.