עירייה > ידיעה > ויהי אור: יצא לדרך פרויקט שדרוג התאורה ברחוב עזרא בשכונת מורשה

ויהי אור: יצא לדרך פרויקט שדרוג התאורה ברחוב עזרא בשכונת מורשה

העירייה תכשיר לאורך הרחוב עמודי תאורה דקורטיביים חדשים עם תאורת לד חסכונית. כמו כן תשודרג המדרכה וכלל העבודות יביאו לשיפור משמעותי בחזות העיר. בזמן העבודות יונחו מחסומים זמניים על המדרכה והולכי הרגל יופנו למדרכה המערבית ובסיום יום העבודה ידאגו הצוותים המקצועיים בשטח לסגירת החפירות. העירייה מתנצלת על אי הנוחות הזמנית במהלך העבודות ומודה לתושבים על שיתוף הפעולה.

ויהי אור: פרויקט שדרוג התאורה ברחוב עזרא יוצא השבוע לדרך. העירייה תכשיר לאורך הרחוב עמודי תאורה דקורטיביים חדשים עם תאורת לד חסכונית. כמו כן תשודרג המדרכה ברחוב וכלל העבודות יביאו לשיפור משמעותי בחזות העיר.

בזמן העבודות ברחוב, יונחו מחסומים זמניים על המדרכה והולכי הרגל יופנו למדרכה המערבית ובסיום יום העבודה ידאגו הצוותים המקצועיים בשטח לסגירת החפירות.

עיריית רמת-השרון פועלת לילות כימים, לשדרג את חזות העיר ולשפר את איכות החיים של התושבים בכל חלקי העיר ומשקיעה משאבים רבים לטובת הנושא ובין היתר קידמה פתרונות תאורה במתחמים רבים ברחבי העיר.

במסגרת מגמה זו דאגנו להקמת תאורה חדשה במקומות חשוכים ברחבי העיר בהם עלה צורך ממשי להאיר: עמודי תאורה חדשים הוצבו לאחרונה לאורך שביל סמטת הקיבוץ, במעבר ממתנ"ס אלי כהן לרחוב ירמיהו, בשביל מעבר לרחוב החשמונאים בסמוך למתחם "למשקם" ועל הפרק מתוכננות יוזמות דומות נוספות שיוקדמו במהלך השנה.

העירייה מתנצלת על אי הנוחות הזמנית במהלך העבודות ומודה לתושבים על שיתוף הפעולה.