עירייה > ידיעה > שישה מתושבי העיר קיבלו את אות יקיר רמת השרון

שישה מתושבי העיר קיבלו את אות יקיר רמת השרון

וועדת יקירי העיר, בראשות חברת המועצה רות גרונסקי, לאחר הליך חשיבה רחב, ולאחר סינון של לא מעט מועמדים ראויים, בחרה להעניק את התואר "יקיר/ת רמת השרון" לשנת 2018 לשישה מתושבי העיר, שפעלו ותרמו ממרצם ומזמנם-תרומה משמעותית וייחודית למען המדינה והקהילה ברמת-השרון: יעקב צור, אריה עוז, ד"ר משה גרנות, עדנה סוכליצקי, דורית שמרון וכרמלה אבנרי

בטקס מרגש שערכה עיריית רמת-השרון, קיבלו (ג' 15/05) שישה מתושבי העיר את אות הכבוד: יקיר רמת-השרון לשנת תשע"ח 2018. הטקס התקיים במתחם יד-לבנים בהשתתפות יקירי רמת השרון ובני המשפחה, ובמעמד צוות הנהלת העירייה.

וועדת יקירי העיר, בראשות חברת המועצה רות גרונסקי, לאחר הליך חשיבה רחב, ולאחר סינון של לא מעט מועמדים ראויים, בחרה להעניק את התואר "יקיר/ת רמת השרון" לשנת 2018, לשישה מתושבי העיר, שפעלו ותרמו ממרצם ומזמנם- תרומה משמעותית וייחודית למען המדינה והקהילה ברמת-השרון: יעקב צור, אריה עוז, ד"ר משה גרנות, עדנה סוכליצקי, דורית שמרון וכרמלה אבנרי.

בתכנית האמנותית הופיע הזמר אלון אגזדה, שזכה לתגובות חמות מהקהל עם הביצועים המדהימים לשירים ישראליים. לכל אחד מיקירי העיר צולם סרט קצר ומרגש בו סופר על פועלו. בטקס השתתפו בין היתר גם משפחות מקבלי התואר וההתרגשות בקהל הייתה רבה.