עירייה > ידיעה > אירוע קהילתי לסיכום "שי שבעים" התקיים באוסישקין

אירוע קהילתי לסיכום "שי שבעים" התקיים באוסישקין

ביום שישי האחרון התקיים בבית הספר "אוסישקין" אירוע קהילתי לסיכום התכנית השנתית "שי-שבעים". במסגרת ההכנה לאירוע למדו התלמידים את שיריו של היוצר קובי אשרת. במופע המרכזי נכח קהל גדול של הורים, תלמידים וצוות שר בקול גדול עם אשרת והופיעו לצידו בכל אחד מהשירים. את האירוע כיבדו בנוכחותם והצטרפו לשירה מר אבי גרובר, ראש העיריה, הד"ר אורי ארבל-גנץ, ראש אגף החינוך והגברת זהורית וילנצ'וק, מנהלת מחלקת היסודיים.

שי-שבעים הוא מיזם של מנהלת בית הספר, רונית בלום, אותו יצרו והוציאו לפועל כלל המורים של בית הספר בשיתוף בני משפחותיהם של תלמידים וכן מרצים מתנדבים. מטרת התכנית היתה למידה והיכרות חוויתית עם היבטים שונים של מדינת ישראל לכבוד יום ההולדת שבעים שנה למדינה. במהלך שנה זו הוקדשו שבעה ימי שישי על שום שבעת העשורים, כאשר בכל יום שישי עסקו בהיבט אחר שקשור למדינה: העליה לארץ, אישים בולטים בתולדות המדינה, תרבות ואמנות, אתרים בארץ, צה"ל ותנועות הנוער, גאווה ישראלית. האירוע השביעי הינו, כאמור, אירוע קהילתי שכלל שירה גדולה, ריקוד ותערוכת תוצרים. הצלחת האירוע הינה פרי של שיתוף פעולה של צוות בית הספר וועדת אירועים של הנהגת ההורים, בראשות היו"רית, סיגל רוזנבאום.

קובי אשרת כתב בדף הפייסבוק שלו, שהיה מאושר לשמוע את הילדים שרים את שיריו שנוצרו כשהוריהם נולדו.