עירייה > ידיעה > אירועי קיץ 2018 ברמת-השרון

אירועי קיץ 2018 ברמת-השרון

מחלקת תרבות ואירועים בעיריית רמת-השרון, בראשות אלי שגיא, גיבשה חגיגה ענקית עם הופעות של מיטב האמנים וכמו כן חגיגה ענקית לילדים ולכל המשפחה, עם מגוון רחב של הופעות ואירועי תרבות ואמנות במהלך חופשת הקיץ. כמו כן תיערך פעילות מערכתית עם כל המחלקות הרלוונטיות בעירייה, בכדי להבטיח שהקיץ יעבור בהנאה ובבטחה. במסגרת מדיניות עיריית רמת-השרון, האירועים יהיו פתוחים לקהל הרחב ללא תשלום.

לבני הנוער ולקהל המבוגר דאגנו השנה לקיץ "לוהט" עם שורה ארוכה של מופעים מדהימים של מיטב האמנים, שינעימו את לילות חמישי החמים- בפארק העירוני ברח' הנצח ובכיכר העירייה החל מהשעה 20:30.  מדי חמישי בערב, הופעות של דיקלה (19/07) בכיכר העירייה, מופע אהבה מיוחד בערב ט"ו באב עם מירי מסיקה (26/07) בפארק הנצח, המופע של "ג'יין בורדו" בכיכר העירייה, שמארחים את שלומי שבן ומופע מיוחד לסיום עונת אירועי הקיץ: הדג נחש שמארחים את יהודה קיסר בפארק הנצח (30/08).

לילדי רמת-השרון צפוי השנה קיץ שמח במיוחד, עם שורה ארוכה של מופעים, הפעלות, סדנאות יצירה, מתקנים מתנפחים בימי שני החל מהשעה 17:30, בפארק "נווה-רעים" (רח' אלכסנדרוני)  ובפארק העירוני ברח' הנצח. יום שני (פסטיבל חמשת החושים ומופע "חיפזון וזהירון" בפארק הנצח (16/07), תיאטרון אורנה פורת עם ההצגה "מופע ישראלי" (23/07) בפארק הנצח, לונה-פארק ישראלי ומופע של "נתי הגעתי הופעתי" (30/07) בפארק "נווה-רעים", מיכל ינאי ו"מטוסי העל" (06/08) בפארק הנצח. הפנינג סיום עונת אירועי הקיץ, יתקיים (13/08) בגינה ע"ש "סוזי קליפר" (רח' הראשונים) עם מופע של טוביה צפיר- "סיפורה של מדינה".

הנחיות בטיחות תנועה וביטחון לכלל אירועי הקיץ: על פי הנחיות הביטחון של המשטרה חל איסור להכנסת נשק אישי, בקבוקי שתייה מזכוכית, אלכוהול, אופניים (חשמליים/רגילים ) ובעלי חיים. כמו כן, חל איסור להצבת דוכני ממכר במתחם האירוע בכיכר ובפארק ללא אישור העירייה. דוכנים לא מורשים יפונו ע"י הפיקוח. כלל האירועים יהיו נגישים.

הסדרי תנועה וחנייה באירועי הקיץ למופעים בכיכר: במידה וייווצרו עומסי תנועה חריגים, תיתכן חסימה זמנית של הרחובות ביאליק ואוסישקין בסמוך לכיכר. התחבורה הציבורית לא תיכנס לרחובות ביאליק ואוסישקין ותנותב למסלולים חלופיים.

הסדרי תנועה וחנייה באירועי הקיץ למופעים בפארק: החניון יהיה סגור לקהל והחנייה במתחם תותר לבעלי מוגבלויות ונכים עם כיסא גלגלים ותעודה בתוקף בלבד. הציבור מתבקש לא להגיע למתחם עם כלי רכב. בזמן האירוע רחוב הנצח יישאר פתוח לתנועת כלי רכב ובמידה וייווצרו עומסי תנועה חריגים- הכביש ייסגר זמנית לתנועת כלי רכב. אנא סייעו לנו לחגוג את אירועי הקיץ בשמחה ובבטחה. אנו מתנצלים מראש על אי הנוחות ומודים על שיתוף הפעולה.

במסגרת מדיניות העירייה, בני הנוער ייהנו במהלך הקיץ משירותי הסעות "שאטלים" שהעירייה תפעיל ללא תשלום אל הסינמה סיטי וחוף הים- פרטים ולו"ז באתר ובפייסבוק של עיריית רמת-השרון. פרטים נוספים בפרסומים בעיתונות המקומית, באתר האינטרנט ובעמוד הפייסבוק העירוני. מומלץ להגיע לאירועים עם מחצלת, שכן במרבית המקרים הישיבה תהיה על הדשא. עיריית רמת-השרון מאחלת לילדים (ולילדים בנפשם) חופשת קיץ מהנה ומרתקת.