תכנית בת"ס הצומחים הוצגה במפגש עם הציבור

מפגש שיתוף ציבור פורה התקיים (ד' 14/03) במתחם אשכול-פיס במעמד ראש העיר אבי גרובר, מנכ"לית העירייה שירלי פאר יגרמן, מנהל אגף החינוך ד"ר אורי ארבל גנץ וצוותו, צוות הנהלת העירייה, אנשי משרד החינוך ומיטב אנשי המקצוע וקהילת ההורים. במהלך האירוע התקיימו שני מפגשים, בהשתתפות פעילה של ההורים ובמסגרתם הוצגו כל התכניות, הדמיות וכל המידע לקראת הקמת בתי הספר הצומחים ברחוב העבודה ובמזרח העיר בשכונת מורשה.
באירוע אותו הובילו ראש העיר אבי גרובר ומנכ"לית העירייה שירלי פאר יגרמן, הוצגו המצגות וההדמיות של בתי-הספר הצומחים ונערך הסבר מקיף ומנומק לתהליך, עם כל הפרטים וזאת בשיתוף פעולה של ההורים. במקביל צוות אגף החינוך ומפקחות משרד החינוך הציגו בפני קהילת ההורים את מתווה הקמתם של בתי הספר החדשים בהיבטים הפדגוגיים והלימודיים.
ראש העיר אבי גרובר ציין באירוע: "נושא החינוך ורווחת הילדים בבתי-הספר נמצא אצלי בראש סדרי העדיפויות. לטובת כך הוספנו בשנת 2017 למעלה מ-20 מיליון ₪ לתקציב החינוך בכדי להוסיף ולשדרג את מוסדות החינוך בעיר. פרויקט בתי-הספר הצומחים, שקודם בשיתוף ההורים, יביא לפתרון בעיית הצפיפות בכיתות, יוריד מהעומס הקטסטרופלי הקיים כיום בבתי הספר ובכך נדביק פערים של הזנחה רבת שנים. לא נחסוך במשאבים ונדאג לבנייה בסטנדרטים הגבוהים ביותר, כדי שלילדים שלנו תהיה סביבת לימודים איכותית ומיטבית".
מנהל אגף החינוך ד"ר אורי ארבל גנץ הוסיף: "מפגש ההסברה להורים הוא פן נוסף בקשר עם הקהילה והזדמנות לשיתוף בתהליכים החינוכיים המתהווים בעיר. השאלות שהופנו אל הצוות המקצועי מעיד על מעורבותם של ההורים ועל החשיבות הרבה שהם מייחסים תהליכים אלה ואני מברך על כך ומודה לכל מי שהגיע והשתתף במפגשים".

יצוין, כי המפגש גרר אחריו תגובות חמות של ההורים, שציינו לשבח את השקיפות מצד הנהלת העירייה ושיתוף התושבים בכל ההליך.

צפו במצגות עם כל המידע על בתי הספר הצומחים.
למצגת ביה"ס אלי כהן  לחצו כאן
למצגת ביה"ס ע"ש קלמן  לחצו כאן