עירייה > שירותי תחנת רישום משרד הפנים

שירותי תחנת רישום משרד הפנים

עיריית רמת השרון מנגישה את השרות לתושבים, ופתחה את  התחנה למינהל אוכלוסין כשלוחה של משרד הפנים.
השרות מיועד לתושבי רמת השרון בלבד.
לתשומת ליבכם, לכל סוג שירות נדרש לצרף מסמכים המתאימים לבקשה.

סוג השירותמסמכים נדרשים
בקשה להנפקת תעודת לידה (גם דו לשונית) למי שנולד בישראלתעודת זהות +
הורדת הטופס להנפקת תעודת לידה
בקשה לשינוי מצב אישי (נישואין, גירושין, התאלמנות)תעודת זהות +  תעודת גירושין מקורית /תעודת נישואין +
הורדת טופס על שינוי מצב אישי
לשינוי מען (בתוך תחומי רמת השרון או לנכסים חדשים ברמת השרון)טופס שינוי מען
הורדת טופס שינוי מען
חובה לצרף להודעה את ספח תעודת הזהות שלך.
במידה וההודעה על שינוי המען מתייחסת גם לבני משפחה, חובה לצרף את ספחי תעודות הזהות שלהם. (ספחי תעודות
הזהות של הכלולים בבקשה שהם מעל גיל 16).

שינוי מען עבור בן משפחה מקרבה ראשונה – אפשרי אך ורק עם ייפוי כח מטעמו והצגת תעודת זהות + ספח של מייפה הכוח.

שינוי מען לילדים בוגרים החוזרים לכתובת הוריהם מחייב חתימת הורים על הסכמתם לשינוי המען המבוקש (נוכחות אישית חובה לכל הצדדים+ תעודת זהות).
בקשה להשלמת שם פרטי של ילוד (בתעודת לידת חי) בספחי ת.ז של ההוריםתעודת זהות של שני בני הזוג + טופס לידה מביה"ח/ טופס בקשה לשינויים, השלמות ותיקונים בפרטי מרשם האוכלוסין
משלוח דואר לתיבת דוארתעודת זהות  + טופס למשלוח לתיבת דואר
בקשה לתעודת פטירהתעודת זהות +
הורדת הטופס לבקשה לתעודת פטירה
בקשה לתמציתתעודת זהות +
הורדת הטופס לבקשה לתמצית ממרשם האוכלוסין
בקשה לאתור מעןתעודת זהות + טופס בקשה לאיתור מען  +15 ₪  {במזומן} להורדת טופס הבקשה
*ניתן להגיש מספר בקשות {מס' בקשות  X    ש 15 ש"ח}
בקשה למידע על כניסות ויציאות אחת לחו"לתעודת זהות  + טופס בקשה לקבלת מידע ברור פרטים על נוסע {ללא עלות כספית }
להורדת הטופס
בקשה לתעודה המעידה על אזרחות ישראלית (אפשרות לדו לשונית)תעודת זהות + טופס בקשה לתעודה המעידה על אזרחות ישראלית
תשלום ע"ס 90.00 ₪ במזומן או בצק לפקודת משרד הפנים

*תעודות זהות ודרכונים אבודים, גנובים ומושחתים יש לפנות למשרד הפנים ברח' הדר 2 הרצליה בלבד.

* השירות ניתן רק לתושבי רמת השרון שהכתובת בתעודת הזהות הינה רמת השרון.

* בקשות תתקבלנה אך ורק על ידי מבקש השירות – נוכחות אישית חובה.

• הבקשות מועברות לטיפול משרד הפנים הרצליה.* במידה ושולם תשלום כפול עבור בקשה כלשהי למשרד הפנים יש להכנס לאתר שירות הטפסים הלאומי-טופסים מקוונים. יש למלא הפרטים הנדרשים ולשלוח באמצעות אתר זה. התשלום יועבר ישירות ממשרד הפנים על פי הפרטים שנמסרו.

הצטרפו לניוזלטר שלנו

אני מאשר קבלת דיוור אלקטרוני