עירייה > Uncategorized > שירותי מרשם האוכלוסין בתהליך מהיר

שירותי מרשם האוכלוסין בתהליך מהיר

תושבי רמת-השרון נהנים מעתה ממגוון שירותים חדשים של מרשם האוכלוסין של משרד הפנים, ישירות מעמדת שירות עצמי (מכשיר "קיוסק"), שהוצבה בחזית המחלקה לפניות הציבור ותחנת משרד הפנים ברחוב העבודה 5. בין השירותים החדשים חידוש רישיון רכב, חידוש רישיון נהיגה, הצטיידות בכרטיס "אדי" וכן בדיקה לגבי רכב גנוב.
השירות מיועד אך ורק לתושבי רמת השרון , יש לציין כתובת בבקשה.

המכשיר החדש הוצב באחרונה בחזית מבנה העירייה ברח' העבודה ובאמצעותו ניתן יהיה לבצע פעולות שונות בכל שעות היממה, גם אחרי שעות הפעילות של התחנה ובכך להימנע מבזבוז זמן יקר בעמידה בתורים.

עמדת השירות החדשה מאפשרת מתן שירות בלי הצורך להמתין בתור, או לנסוע לסניפי משרד הפנים בערים השכנות. יצויין, כי עמדת השירות העצמי מאפשרת תשלום עבור הדרכונים בלבד ,רישום שם הנולד, שינוי מען, בקשה לתעודת לידה, בקשה לתמצית רישום, בקשה לתעודת פטירה, בירור כניסות ויציאות מהארץ, בקשה לספח חדש לתעודת הזהות, שינוי מען+ספח לת.ז ביומטרית ועוד. יצוין, כי בתחתית המכשיר החדש, הוצבה תיבת שירות ולאחר מילוי הטפסים בעמדת השירות העצמי יבצע הצוות העירוני את השלמת הפעולות מול משרד הפנים וכל הבקשות תשלחנה בדואר ובכך יחסכו לתושבי העיר זמן יקר של עמידה בתורים.

השירות החדש בעמדת השירות העצמי מביא לקיצור התורים ולשיפור השירות לתושבי העיר. בעירייה התקבלו תגובות חמות ביותר מהתושבים על היוזמה. לפרטים נוספים היכנסו לאתר האינטרנט העירוני תחת הכותרת "תחנת-רישום-משרד-הפנים".

שירותי מרשם האוכלוסין בתהליך מהיר

ליצירת קשר