שומרים על העיר פורחת ושומרים על הבטיחות

עיריית רמת-השרון משקיעה רבות בשיפור חזות פני העיר ומטפחת את המרחב הציבורי עם אלפי פרחים, שיחים, עצים ושתילים יפים, שזקוקים ללא מעט מים. בשל ריבוי קווי המים ההשקייה נעשית באופן אוטומטי ע"י מחשב ובאופן טבעי המים לעיתים גולשים גם למדרכות הסמוכות והציבור נקרא לשים לב ולהימנע מהחלקה. ההשקייה בשד' ביאליק וויצמן לדוגמא, נעשית בין השעות 03:50 עד 06:00  בבוקר ובכל יתר המקומות  בין השעות 04:00 עד 06:00 כאשר כל קטע מושקה כ- 30 דקות לסירוגין.כדי להימנע מהחלקה בסמוך למקום ההשקייה ברחבי העיר, הציבור נקרא לשים לב ולנקוט במשנה זהירות, בעיקר בסמוך למועדי ההשקייה שצוינו.
העירייה עורכת בקרה שוטפת על בסיס יום-יומי בכדי להבטיח שההשקייה תעשה באופן החסכוני והבטיחותי ביותר. אם בכל זאת נתקלתם במפגע, ניתן לפנות ישירות למוקד 106 שזמין עבורכם 24/7 וכמו כן אפשר לשלוח לנו מסרון וואטסאפ למספר: 053-255-1106

Comments are closed.