רישום לחטיבות הביניים שלב שני- בחירת מסלולים וחברים

לתשומת לב ההורים:, להלן הבהרות בנוגע לרישום למסלולי חטיבות הביניים:

• בהחלטת ראש העירייה, מר אבי גרובר, כיתות העשרה ספורטיבית תפתחנה במתכונת של כיתות ספורט ממוינות בשתי חטיבות הביניים.

• בחטיבת הביניים "עלומים" תיפתחנה שתי כיתות ספורט ממוינות; אחת מהן במקום כיתת העשרה ספורטיבית .תלמידי שתי הכיתות קיבלו הודעות על קבלה או אי קבלה.

• בחטיבת הביניים "עלומים" – לתלמידים אשר לא נבחנו לכיתות הספורט הממוינות ,לא ניתנת, במסגרת הרישום האינטרנטי ,אפשרות לבחור בכיתות אלה. יש לבחור שלושה מבין המסלולים המוצעים.

• בחטיבת הביניים "קלמן" תפתח כיתת ספורט ממוינת במקום כיתת העשרה ספורטיבית.
מיונים יתקיימו ביום א' הקרוב רק לתלמידים מבתי הספר המזינים את "קלמן" (אוסישקין, הדר ואורנים) ; להבהיר, תלמידים מבתי ספר אלו אשר נבחנו לכיתת הספורט בעלומים ולא התקבלו אליה, יוכלו לגשת למיונים שיערכו לכיתת הספורט ב"קלמן" בשבוע הבא.
תלמידים המעוניינים בכך, מתבקשים לסמן במקום המתאים במסגרת הרישום האינטרנטי את בחירת כיתת הספורט ההישגית ב"קלמן" ובנוסף שלושה מסלולי העשרה מבין המוצעים במסגרת חטיבה זו. תוצאות המיון ושיבוץ לכיתה יימסרו , כמו לכל שאר הכיתות, רק לאחר ה-15.8.17.

• בחטיבת הביניים "קלמן" – לתלמידים אשר לא נבחנו לכיתות הספורט הממוינות ,לא ניתנת, במסגרת הרישום האינטרנטי ,אפשרות לבחור בכיתות אלה. יש לבחור שלושה מבין המסלולים המוצעים.

• מבקשים לחדד, במסגרת בקשת חברים, ניתן לכתוב חברים רק מבתי הספר המזינים.

למידע ופרטים נוספים, מוזמנים לפנות לאגף החינוך בטלפון 03-7602445/7 או בדוא"ל: orit_l@ramat-hasharon.muni.il;revital_m@ramat-hasharon.muni.il
לאתר השיבוץ לחטיבות הביניים

טפסים להורדה
טופס הצהרת בריאות
כרטיס תלמיד

בכל שאלה/פניה ניתן ליצור קשר עם אגף החינוך בטלפון: 03-7602445/7 או באמצעות המייל:
אורית לבון,  רויטל משעני

revital_m@ramat-hasharon.muni.il
orit_l@ramat-hasharon.muni.il

הנחיות לביצוע רישום:

1. 1. נכנסים לאתר העיריה לקישור "רישום לחטיבות הביניים לשנה"ל תשע"ח – שלב שני" .
  2. 2..יש למלא בשדות המתאימים : מספר ת.ז של התלמיד/ה , מספר ת.ז. של ההורה, קוד אבטחה
    המוצג בתמונה .
  3. 3. לאחר מילוי השדות יש ללחוץ  חץ "המשך".
  4. 4. ברישום בשלב זה יופיע שם החטיבה אליה שובצ/ה התלמיד/ה בצד ימין בחלקו העליון של הדף
    ופרטי התלמיד/ה
  5. 5. יש לסמן בשדות החובה:
  • • האם התלמיד/ה ניבחנ/ת לכיתת האתלטיקה ההשגית בבית ספר עלומים
  • • האם ברצונכם להתמיין לכיתה המדעית טכנולוגית ונבחנתם.
  • • האם ברצונכם להתמיין לכיתת ספורט בעלומים – כיתה שניה
  • • אני מעוניין בכיתת הספורט הנוספת . שנייה בעלומים וראשונה בקלמן (בהתאם למיונים שעברתי ).
  1. 6. יש לבחור שלושה מסלולים מבוקשים (חובה לציין שלושה מסלולים שונים). במקרה בו בנכם/בתכם לא יתקבלו לאיזה מהמסלולים הממוינים (לעיל). שימו לב על תלמידי שתי כיתות הספורט בעלומים שקיבלו הודעה על קבלה לכיתות לבחור מסלולים כחלק מההתנהלות בתוך טופס הרישום.
  2. 7. עליכם לסרוק ולשמור במחשבכם האישי כקובץ ולעלותו באתר השיבוץ (סעיף 8 להלן) :
  1. 8. יש להוסיף את הקבצים ע"י לחיצה על "עיון" ולאחר מכן לחיצה על כפתור "הוסף" , לאחר מספר שניות תראו את קליטת המסמך ע"י האתר.
  2. 9. יש לבחור ארבעה חברים שונים: אנא הקפידו לציין שם פרטי + שם משפחה של החברים.
  3. 10. לאחר מילוי כל הפרטים כסדרם יש ללחוץ על חץ "המשך"
  4. 11.לקראת סיום תקבלו דף עם כל הפרטים אותם מילאתם. מומלץ להדפיס את העמוד המסכם ורק
    לאחר מכן יש ללחוץ בחץ  "יציאה" ולוודא כי מופיעה ההודעה : " בקשתך נקלטה בהצלחה".
  5. 12. בכל שאלה/פניה ניתן ליצור קשר עם אגף החינוך בטלפון: 03-7602445/7
    או באמצעות המייל: אורית לבון  רויטל משעני
  6. 13. לצורך פניה מסודרת יש למלא פרטים ולשלוח בדוא"ל : שם התלמיד/ה ומספר ת.ז. של התלמיד/ה
    ע"מ שנוכל לחזור עליכם בהקדם.

רישום חטב - אינטרנט_1 (003)

רישום חטב - אינטרנט_2 (003)

רישום חטב - אינטרנט_3 (003)

Comments are closed.