קיוסק מידע ושירותים של משרד הפנים

במסגרת שירות חדש לתושבים, ניתן מעתה להנות מעתה מגוון שירותים של משרד הפנים בכל שעות היממה, באמצעות עמדת שירות עצמי ("קיוסק"), שהוצבה בחזית המחלקה לפניות הציבור ברחוב העבודה 5.  העמדה החדשה תאפשר קבלתך שורה ארוכה של שירותים ממשרד הפנים.

רמת-השרון נמנית עם הערים הראשונות בארץ המספקות את השירות החדשני לתושבים. העירייה מקדמת בימים אלו שורה של פרויקטים, שמטרתם שימוש מוגבר בטכנולוגיות מתקדמות והפיכת רמת-השרון לעיר חכמה ונגישה, הדואגת לשיפור השירות לתושב תוך התייעלות וחסכון במשאבים באמצעות טכנולוגיות מתקדמות.stand_slf_srv

ה"קיוסק" החדש יחסוך לתושבי העיר נסיעה לסניפי משרד הפנים בהרצליה והמתנה בתורים הארוכים כדי לקבל את השירותים הנדרשים להם ממשרד הפנים.
בין השאר ניתן יהיה לחדש דרכון (למעט חידוש דרכון של קטין – המחייב את הנוכחות שלו בסניף), לבצע רישום של שם תינוק שנולד, שינוי מען, הגשת בקשה לתעודת לידה, בקשה לתמצית רישום, בקשה לתעודת פטירה, בירור כניסות ויציאות מהארץ, בקשה לספח חדש לתעודת הזהות, שינוי מען ועוד. בהמשך תהיה אפשרות לקבלת גם ספח לת.ז ביומטרית.

יצוין, כי בתחתית המכשיר החדש, הוצבה תיבת שירות ולאחר מילוי הטפסים בעמדת השירות העצמי יבצע הצוות העירוני את השלמת הפעולות מול משרד הפנים (כל הבקשות תשלחנה בדואר) ובכך יחסכו לתושבי העיר זמן יקר של עמידה בתורים.

המכשיר החדש הוצב בחזית הבניין של סניף משרד הפנים ברח' העבודה ובאמצעותו ניתן יהיה לבצע פעולות שונות בכל שעות היממה, גם אחרי שעות הפעילות של הסניף ובכך להימנע מבזבוז זמן יקר בעמידה בתורים.

ראש העירייה, אבי גרובר, ציין: "מדובר בשיפור משמעותי בשירות, שיקבלו תושבי רמת-השרון בסניף משרד הפנים בעיר. הדבר יחסוך זמן מיותר של עמידה בתורים ונסיעות מיותרות אל סניפי משרד הפנים בערים השכנות וזו דוגמא נוספת לשימוש בטכנולוגיה, שמשפרת את איכות החיים ברמת-השרון".

Written by

Vivamus vel sem at sapien interdum pretium. Sed porttitor, odio in blandit ornare, arcu risus pulvinar ante, a gravida augue justo sagittis ante. Sed mattis consectetur metus quis rutrum. Phasellus ultrices nisi a orci dignissim nec rutrum turpis semper.

Comments are closed.