מגבירים את האכיפה נגד תופעת צואת הכלבים

עיריית רמת-השרון יצאה במבצע אכיפה מסיבי, כנגד תופעת צואת הכלבים במדרכות ובגנים הציבוריים ברחבי היישוב ותופעת הכלבים המשוטטים. במסגרת מדיניות העירייה, הוחלט לתת דגש רב בקדנציה הנוכחית בכל הקשור לטיפוח הסביבה ופתרון בעיות המציקות לתושבים ופוגעות באיכות חייהם. מבדיקה שערכה העירייה, עולה כי תופעת צואת הכלבים, ושוטטות הכלבים ברחבי היישוב, נמצאת בראש סדרי החשיבות של התושבים.
במסגרת האכיפה המוגברת, פקחי העירייה בסיוע השיטור המשולב מכפילים את הסיורים בגנים הציבוריים וברחובות העיר, יתעדו ויתנו דוחות קנס ע"ס 475 ₪ . דגש נוסף יינתן באכיפה נגד תופעת הכלבים המשוטטים: בעלי הכלבים המשוטטים שכלבם יילקח לכלביה יחויבו בתשלום 83 ₪ על הובלת הכלב לכלביה וכמו כן 36 ש"ח ₪ לכל יום שהייה שם וזאת בנוסף לקנס הכספי הקבוע בחוק . פקחי העירייה מגבירים את האכיפה כנגד תופעת הוצאת הגזם בניגוד לימים המותרים עם דו"חות קנס ע"ס 730 ₪ לעוברים על החוק.

אנו מבקשים את עזרתכם לשמור על רמת-השרון נקייה!
העירייה הכשירה מספר גינות כלבים ברחבי העיר ועשרות נקודות עם שקיות "שקי-קקי" לטובת איסוף צואת הכלבים. כשאתם יוצאים עם הכלב לטיול, אנא התחשבו בכלל התושבים והשאירו את המדרכות והגינות נקיות. ברגע שנתקלים במפגע, ניתן לפנות ישירות למוקד 106 שזמין עבורכם 24/7 וכמו כן אפשר לשלוח לנו הודעה (וצילומים) לוואטסאפ למספר: 053-255-1106

Comments are closed.