יצא לדרך פרויקט להכשרת רמזור חדש בצומת הרחובות סוקולוב-זרובבל

במסגרת העבודות שהחלו לאחרונה, מוקמת במקום מערכת רמזור חדשה, כולל הצבת חיישנים מיוחדים שיבטיחו "גל ירוק" בציר סוקולוב ויאפשרו חצייה בטוחה להולכי רגל וזאת כחלק ממאמצי העירייה להגברת הבטיחות בדרכים.

צוותים מקצועיים של העירייה פועלים בשטח, ביום ובלילה, לביצוע מזורז של העבודות כשהצפי לסיום הפרויקט: במהלך השבועות הקרובים. העבודות מבוצעות באופן שלא פוגע בתנועת כלי הרכב לאורך רחוב סוקולוב ועם זאת, באופן זמני נסגרו לחילופין במהלך הלילות נתיב אחד מתוך שניים. הפרויקט אותו קידם ראש העיר אבי גרובר, נועד להקל על הולכי הרגל, שיוכלו בקרוב לחצות את רחוב סוקולוב באופן בטוח יותר.

עיריית רמת-השרון מתנצלת על אי הנוחות הזמנית הנגרמת לתושבים במהלך העבודות ומודים מראש על שיתוף הפעולה והסבלנות. במהלך העבודות הוצבו שלטים ותמרורים זמניים- התושבים מתבקשים לשים לב ולהישמע להנחיות וכמו כן, צוות הפיקוח העירוני והמשטרה דואגים בשטח להסדרת התנועה במהלך העבודות.

נזכיר, כי עיריית רמת-השרון מקדמת מהפכה בכל הקשור לשיפור הבטיחות בדרכים וצמצום תופעת עומסי התנועה ברחבי העיר ומשקיעה משאבים אדירים לטובת הנושא. במסגרת מגמה זו הכשירה העירייה לאחרונה מעבר חצייה חדש (חוצה סוקולוב) בצומת הרחובות סוקולוב-רמב"ם וכן הקימה גדר הפרדה באי-תנועה לאורך רח' סוקולוב, כחלק ממאמצי העירייה להגברת הבטיחות בדרכים.

כמו כן, העירייה סיימה לאחרונה פרויקט פיתוח ותשתיות רחב היקף לשדרוג והרחבת דרך הראשונים והאזור בכניסה לעיר, שהביא להקלה משמעותית בעומסי התנועה ברמת-השרון. במסגרת העבודות הוגדלו לשניים נתיבי הפניה ימינה מדרך משה סנה, כמו כן כלל הפרויקט הארכת נתיבי הפניה שמאלה לרחוב העבודה ואוסישקין והנגשת הצמתים. במקביל, העירייה דאגה לשדרוג הרמזורים בדרך ראשונים שחוברו למחשב מרכזי עם חיישנים, שמתאם ומכוון את התנועה ובהמשך יוחלפו יתר הרמזורים לאורך רחוב סוקולוב וכל הפרויקט, על כל שלביו, יביא להקלה בעומסי התנועה.

ראש העיר אבי גרובר: "מדובר בפרויקט שיביא לשיפור בבטיחות בדרכים וזאת לאחר שנים ארוכות שבהן תושבים היו חוצים את כביש סוקולוב בצורה שמסכנת חיי אדם. בשל חשיבות הנושא, קידמנו את הפרויקט לראש סדרי העדיפויות. על הפרק מתוכננים מגוון פרויקטים נוספים ברחבי העיר, שיביאו להגברת הבטיחות, שיפור בחזות העיר ושיפור באיכות החיים של התושבים".

Comments are closed.