יצא לדרך פרויקט לשדרוג גינת הטבק

צוותים של עיריית רמת-השרון החלו השבוע בפרויקט שדרוג גינת הטבק (ברח' הטבק) ובמקום תוכשר ריאה ירוקה, גינת שעשועים וגינה פורחת לרווחת התושבים.

במסגרת הפרויקט יוכשרו מתקני משחקים חדישים לילדים, פינת מתקני כושר בטבע שבה יוכלו התושבים להתעמל וגם לחברים הכי טובים שלנו- הכלבים, תדאג העירייה למתחם מיוחד ותחום בגינה, כולל מתקני שעשועים ייחודיים לכלבים. כמו כן יוכשרו במקום שבילי הליכה ורכיבה על אופניים, שיתחברו אל תיכון "אלון" וזאת לצד עבודות גינון, תאורה והצבת ריהוט גן חדיש, שיעניקו נופך יוקרתי לאזור כולו.

בהנחיית ראש העיר אבי גרובר, העירייה פועלת במלוא המרץ לשיפור חזות העיר ושדרוג המרחב הציבורי ומשקיעה לטובת הנושא משאבים רבים. במסגרת מגמה זו פועלת העירייה בכל חלקי העיר, לשיפור חזות הרחובות ובין היתר משודרגים מתחמים במרחב הציבורי ללא הכר, משודרגות גינות, נהרסים מבנים נטושים, נגררות מכוניות נטושות וזאת לצד השקעה רבה בשיפור חזות העיר.

ראש העיר אבי גרובר הוסיף: "הצוותים המקצועיים פועלים בשטח, לשדרוג ולטיפוח המרחב הציבורי ובקרוב יוכלו התושבים ליהנות מגינה חדשה וריאה ירוקה ופורחת, שתוסיף למגמת שדרוג חזות העיר".

Comments are closed.