נמשך "מבצע ניקיון יסודי" של גרירת רכבים נטושים ברחבי העיר

עיריית רמת-השרון ממשיכה בחודשים האחרונים ב"מבצע ניקיון יסודי" של גרירת רכבים נטושים ברחבי העיר. רכבים שאותם נטשו בעליהם, הופכים למטרד ציבורי, הפוגעים באיכות חיי השכנים, תופסים מקומות חנייה ופוגעים בחזות העיר. הנהלת העירייה "הרימה את הכפפה" ובהובלת אגף הביטחון ומחלקת הפיקוח, המשיכה בחודשים האחרונים לפעול בשטח במסגרת הוראות החוק ועד כה פונו כמאה רכבים נטושים מכל חלקי העיר. במחצית מהמקרים, העירייה פינתה את כלי הרכב, באמצעות שירותי גרר ובמקרים אחרים פונו הרכבים עצמאית ע"י בעלי הרכבים, שקיבלו התראות.

יודגש, כי בעל רכב, שלא התייחס להתראות של העירייה ולהליך הקבוע בחוק אותו מבצעת העירייה, נושא בעלות שרותי הגרירה והאחסון של הרכב שנגרר. עפ"י ההסכם שחתמה הרשות מול קבלן הביצוע, התמורה עבור פעולות אלה של גרירת ואחסנת הרכבים, תשולם ע"י בעליו של הרכב הנגרר באופן ישיר.

התופעה של הרכבים הנטושים, הפכה בשנים האחרונות למטרד של ממש ולפיכך, הוחלט לטפל בבעיה ולעקור אותה מן השורש. אנו קוראים לציבור בעלי הרכבים הנטושים לפעול לאלתר, לסילוק הרכב מהמרחב הציבורי ולתת כתף למאמצים של העירייה לשפר את חזות העיר.
** במקרה ונתקלתם ברכב נטוש ניתן לפנות ישירות למוקד 106 שזמין עבורכם 24/7 וכמו כן אפשר לשלוח לנו מסרון וואטסאפ למספר: 053-255-1106.

Comments are closed.