"חמישה כוכבי יופי" בתחום אחזקת מקלטים לרמה"ש

המועצה לישראל יפה בשיתוף פיקוד העורף העניקו לרמת-השרון אות "חמישה כוכבי יופי" בתחום אחזקת מקלטים ציבוריים, בתחרות המקלט והמיגון במרחב האזרחי לשנת 2016 שהתקיימה השבוע בקרב רשויות מקומיות. הזכייה באה לאור פעילות ענפה של עיריית רמת-השרון ואגף הביטחון בכל הקשור לשמירה על כשירות המקלטים הציבוריים הפזורים ברחבי העיר והכנתם למצבי חירום.

הטקס התקיים (13/12/2016) במועצה לישראל יפה במעמד שר הפנים והשר לפיתוח הנגב אריה דרעי, מפקד פיקוד העורף האלוף יואל סטריק ובכירים נוספים ממשרדי ממשלה, פקע"ר ורשויות מקומיות. את עיריית רמת-השרון ייצג מנהל אגף שירותי החירום צדוק שהין ואחראי המקלטים גדעון קול.

את התחרות ארגנה המועצה לישראל יפה באמצעות צוותים אשר הגיעו לרמת-השרון וערכו בדיקה מקיפה של התחזוקה, המוכנות והכשירות של המקלטים הציבוריים, בהתאם לדרישות ותנאי פיקוד העורף.

עיריית רמת-השרון נערכה זה מכבר לכל תרחיש בטחוני, לרבות שמירה על מצב המקלטים ברמת תחזוקה גבוהה ברחבי היישוב. ברמת השרון פזורים מקלטים, שמתוחזקים באופן שוטף לאורך כל השנה. העירייה מבצעת על בסיס יום-יומי, בדיקה מדוקדקת של כלל המקלטים בעיר, במטרה לוודא את כשירותם ולגרום לכך שבשעת חירום, תוך זמן קצר יוכלו לשמש את התושבים. נציגי התחרות מצאו כי כשירות המקלטים ברמת-השרון הינה ברמה טובה מאד ונותנים מענה לאוכלוסיה בשעת הצורך.

מנכ"לית העירייה שירלי פאר יגרמן ברכה על הזכייה והוסיפה: "עיריית רמת-השרון רואה חשיבות רבה בקידום יוזמות שיביאו להגברת הביטחון האישי ומשקיעה משאבים רבים לטובת הנושא. לאורך השנה נעשות בדיקות תקופתיות מקיפות ותחזוקה שוטפת של המקלטים הציבוריים בעיר וזאת לצד פעילות ענפה שמבצעת העירייה להגברת המוכנות לעיתות חירום".

Comments are closed.